sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Täällä taas, neiti kevät on tullut kaupunkiin...

Vihdoin! Kevät on tullut!
Nyt on jo voinut heittää talvitakin nurkkaan ja vetäistä nahkarotsin päälle! Ihana aurinko tervehtii meitä taas lämpimillä säteillään! Miten olenkaan odottanut, että se pimeys loppuisi.
Toivon niin, että tämä mahtava keli jatkuu. Mikään ei olisi yhtä mahtavaa, kuin auringonpaiste ja lämpö syntymäpäivänä ensi viikolla. Olen ihan liekeissä ja täynnä energiaa!

Nyt vihdoinkin tuntuu taas siltä, että on aikaa. Olen saanut nyt äidinkielen tutkielmani ja sen suullisen esittämisen tehdyksi. Enää ei stressi paina niin, kuin viikko sitten.  Vielä on kyllä kokeita edessä, mutta en jaksa niitä murehtia kyllä niistä läpi päästään. Vaikka Ruotsi onkin minun heikkouteni.

Olen taas innostunut lenkkeilemään ihan hirveästi. Mikään ei ole niin hienoa, kun juoksennella tuolla lenkkipoluilla luurit päässä auringonpaisteessa ja kuulokkeista kuuluu lempi biisit! Siinä alkaa välillä tanssijalkaa vipattaa niin paljon, että saattaa jaloista havaita muutamia tanssiakeliakin.

Eniten tällä hetkellä odotan sitä, että kesä tanssilavat aukeavat pian! Aah,,,miten rakastankaan niitä! Niissä on niin hieno tunnelma. Parhautta on myös se että ei tarvitse miettiä kesäisin, että onko liian kylmä laittaa mekkoa.  Eikä tarvitse talvitakkia!

Tämän hetken renkutus biisit olisi taas varmaan aika päivittää. Tällä hetkellä stereoistani pauhaavat nämä biisit aika useasti:
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti