tiistai 4. elokuuta 2015

Nuhanenä!


Huh huh! Ompas kesä hurahtanut nopeasti! Tässä on nyt viikonpäivät lomaa vielä jäljellä ja sitten starttaakin viimeinen vuosi graafisella linjalla. Mitenkäs kaksi vuotta on jo niin nopeasti mennyt? 

Viime viikko minulla meni täysin sairastellessa. Kiva nuha kuume flunssa setti iski päälle. Nyt aletaan onneksi jo olemaan voiton puolella ja voin jo tehdä muutakin, kuin katsoa sarjoja ja pelata Clash of Clansya... Aivan minun tuuriani, että olen lomalla kipea...en oikeen koskaan ole pois koulusta kipeyden takia.  
Tämä sairastelu on ollut osana syynä ehkä siihen etten ole paljon postaillut blogissa. Toinen syy on ollut se ettei ole ollu oikeen mitään postattavaakaan. En ole nyt keikoillakaan käynyt sitten Hirvensuulin. Kuitenkin pian tuleva Neljänsuoran keikka Pappisten lavalla houkuttelisi, sillä se on toinen päivä uuden lyvyn julkaisu kiertuetta. Onkos joku lukiostani ajatellut mennä sinne? 
Särkän lavallekkin olisi vielä tarkoitus tänä kesänä piipahtaa, jos ei kouluni vaan häiritse tätä liikaa. Uskoisin kyllä, että sinne menen..Aina sitä yhden päivän koulussakin jaksaa väsyneenäkin, vaikka päällään seisten. 

Jotta tässä postauksessa olis jotain musiikkiinkin kunnolla viittaavaa niin aattelin taas laittaa pienen listan biiseistä, joita olen nyt viime aikoina kuunnellut. Pahin korvamato biisi on ehkä tuo Ruusunoksa ja kyyhkynen...Yhtenä päivänä, kun heräsin ja olin omassa huooneessani alkoivat kyseisen biisin kertosäkeen sanat tulla mieleeni. Lauleskelin kyseistä  kertosäettä monta päivää peräkkäin ja se alkoi jo jossain kohtaa ärsyttämään, mutta kuitenkin se on hyvä laulu! 
Ilpo kaikkosen biisi muistan sen lauantain on taas radiosta tehty löytö, jonkin aikaa sitten. Ajelin autolla ja kyseinen laulu soi radiossa. En sen kummemmin laulun alkaessa kiinnittänyt siihen huomiota, mutta kertosäkeen sanat "muistan sen lauantain, kun sinut tanssiin hain, ensikerran mä silloin sain, sinua suudella, tavalla uudella" Hauskasti pätkitty nuo laulun sanat, että tälläinen kaksimielinen saa siitäkin hauskaa! Hauska laulu! 
Musen biisit taas tulevat siitä, kun kipeänä ollessani katselin Areenasta Musen Rooman konsertin. Konsertti oli aivan huikea ja musiikki mahtavaa! Muse on minulle entuudestaan tuttu bändi, mutta siltin bongasin uusia suosikkibiisejä. Lauluissa on kuitenkin vähän eroa kun kuulee ne live versiona, eikä aina vain levytettynä,,,Vaikka kyllä tuo Rooman konsertin vedosta tehtiin levykin. Se taitaa olla suosikki levyni tällähetkellä. 











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti