sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Tyttöjen reissu!




Tämä viikonloppu oli erillaien, kuin yleensä. Erikoiseksi siinä teki se, että lähdimme tyttöjen kanssa lauvantaina Tampereelle käsityömessuille. Olimme suunnitelleet reissua jo pitkään ja myös monesti miettineet, että mihin menisimme syömään...Sillä ruoka on meillä jokaisella lähellä sydäntä!

Lähdimme reissuun aikaisin, niin että olisimme jo yhdeksältä Tampereella. Meinasin, että kuolen siihen aamuherätykseen, joka oli edessä. Selvisin siitä kuitenkin hyvin ja nyt vasta alkaa ottaa väsymyksenä takaisin. Aamupalalle pysähdyimme Huittisten ABC:lle ja siellä oli aivan jäätävän hyvät täytetyt croisantit! Tuo smoothie oli taas aivan hirveää...Itse join sen väkisin, mutta Iida luovutti ja smoothie voitti sen erän. 

Automatkat sujui todella leppoisasti, sillä matkamusiikkina meillä oli Jari Sillanpään kokoelmalevy. Tämä on hauskaa sillä Sinin ja minun musiikkimaut eivät yleensä kohtaa... Yhdistävä asiat siinä taitaa olla vain tuo Jarin musiikki ja Röllin Mauno mato. Iidasta en tiedä miten paljon hänen korvansa vuosivat verta musiikki valinnastamme, mutta takaisin tulomatkalla hänellä oli kyllä jo korvamatona Siltsun biisi! 




Iida ja minä olimme heti ihan liekeissä, koska minion kakku! 

Kun pääsimme messupaikalle oli siellä jo aivan jäätävä jono pihalla lipun myyntiin! Onneksi jono kulki loppujen lopuksi todella vikkelästi, eikä tarvinnut pihalla kauvaa paleltua. Aluksi kiertely oli todella leppoisaa ja pystyi rauhassa katselemaan mutta, kun siirryimme toiseen halliin alkoi ihmisiä olemaan reippaasti jä välillä alkoi ihmisten paljous ahdistaa... Mutta oikein mukavaa oli loppujen lopuksi. Messuilta en ostanut, muuta kuin yhden korun Elvarilta, jonka olin jo valmiiksi netistä valinnut. Mutta sain messuilta todella paljon uusia ideoita ja inspiraatiota. Oli hauskaa vertailla eri firmojen käyntikortteja,logoja ja tuotteita. Tuotteissa oli niin paljon ideaa! Välillä tuli sellainen olo, kun niitä katseli että miten on joku ikinä edes keksinyt ruveta tuollaista tekemään. Siellä oli niin paljon nähtävää! Sanoisin, että kyllä se oli sen 10e lipun arvoinen.






Taitokeskipohjanmaa
Taitokeskipohjanmaa


Omat suosikkini messuilla olivat varmaan kaikki ne tuotteet, jotka oli tehty vanhoista vinyylilevyistä. Nämäkin korvakorut olivat aivan ihastuttavat...kuten myös hintalappu, joten päätin olla ostamatta. Harkitsenkin nyt kovasti, että jos väsäisi itse samantapaiset korvakorut vinyylistä niin saisi halvemmalla. Samassa korvakorujen kanssa oli myös laukkuja, jotka olivat tehty vinyylilevyistä. Laukut olivat kanssa superhienoja ja jos hinta olisi ollut sopivampi olisin voinut harkita jopa ostoa. Tällä kertaa siis tyydyin vain katselemaan niitä kaunokaisia.






Messujen jälkeen ajoimme autolla keskustaan Koskikeskukseen syömään ja käymään muutamassa liikkeesää kunten  Tigerissä. Bongasimme myös pari julkkista sieltä ja minä olin meistä kolmesta se ainut rohkea, joka uskalsi mennä ottamaan selfien kasmirin kanssa ja pyysin vielä oikeen nimmarinkin!

Päädyimme sitten syömään Daddy´s dinner ruokapaikkaan. Paikka ei ollut meille kenellekkään entuudesta tuttu joten oli hauskaa kokeilla, jotain aivan uutta! Pallvelu oli todella hyvää ja ystävällistä. Ruooka oli niin super hyvää että voisin milloin vain mennä sinne uudestaa! Annokset olivat todella reilun kokoisia ja ihan sopuhintaisiakin...limsan 3.80 hinta meitä kyllä vähän kauhistutti, mutta ei me annettu sen häiritä. Paikan sisustus oli taas aivan mahtava minusta, koska se oli kuin suoraan Amerikasta 50-luvun hampurilais paikasta! Aivan mahtavaa. Olisin niin halunnut myös pölliö työntekijöiden työpaidat! IIih siellä oli niin hienoa!



Yhteenvetona voin sanoa, että aivan mahtava reissu! Maailmaa tuli paranneltua automatkoilla oikeen kunnolla, Tuli myös saatua uusia ideoita ja inspiraatiota runsaasti. Voisin milloin vain lähteä uudelleen! Kiitos seuralaisille <3

Tästä pääsette lukemaan toisen seuralaisen karva korva Iidan Hukkunut Hammasratas blogia!

2 kommenttia:

  1. Yhyyyy, oon laiska enkä oo vieläkään saanu aikaseks kirjotusta D: Mutta ihania kuvia ja kivaa loruilua :) Ehkä pitäis ottaa itteä niskasta kiinni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. YhyY! Älä ole niin laiska…eih vaan ittelläki oli tahtojen taisto, että sain kirjotettua :;D KitoozzZ, KitozzZ! :3 Ja otappa ihmeessä itteetäs niskasta kiinni! <3

      Poista