maanantai 2. maaliskuuta 2015

Humpaton viikonloppu vol 1



Noniin humpaton viikonloppu sitten pitkästä aikaa. Selvisin siitä kyllä todella hyvin! 
Ehkä siksi, että olin keksinyt niin paljon muuta tekemistä viikonlopulle ja muun ajan sitten vain otin lepiä. Koulussa on aika paljon kaiken laista meneillään ja siihen lisättynä kaikki omat mahtavat projektit, niin viikonloppuna haluaa vain tehdä kaikkea muuta tai olla tekemättä mitään.
 Perjantai oli aivan mahtava päivä, kun sain taas rakkaan HTC puhelimeni huollosta! Miten ihanaa olikaan heittää tuo Lumia takaisin laatikon perälle ja päästä "sivistykseen". Kolme viikkoa siihen meni. Olinkin aika yllättynyt, kun gigantilta pamahti viesti, että puhelimen huolto olisi valmis.Olin nimittäin varautunut yli kuukauden odotteluun.

Lauantaina oli ihan huippu päivä! Menimme äitöön kanssa katsomaan luokkakokous elokuvan ja nyt minun on aivan pakko vähän hehkuttaa sitä! 
Pitkään aikaan en ole nauranut niin paljoa, kuin tätä elokuvaa katsellessani! Huh huh! Kyllä on saatu hiano näyttelijä kaarti elokuvaan. Mielestäni Jaajo Linnonmaa ja Sami Hedberg selvisivät näyttelemisestä todella hienosti. Vaikka kumpakaan heistä ei ole tätä ennen näytellyt. Todellakin odotan näkeväni heidät myös jatkossa valkokankaalla ja telkkarissa! 

Lempi hahmoni elokuvassa on ehdottomasti Jaajon esittämä Tuomas. Se on niin ihana kaveri ja oikeen kunnon naistenmies...ja salaa kärsii ikäkriisistä, mutta ei tätä myönnä ystävilleen. Hieno hahmo. Jaajo on aivan loistava valinta näyttelemään Tuomasta.


 Voisin mennä katsomaan elokuvan vaikka heti uudestaan! 
Katsojia elokuva on saanut jo 1.3. mennessä  huikeat 123 393. 
Alla linkki iltasanomien uutiseen elokuvasta! 

Tämän elokuvan jälkeen ei voi enää myöskään kuunnella Macarenaa viattomasti, tai että et laulausi mahtavaa uutta sanoitusta sen päälle! :D Itsellä on soinut elokuvasta tuttu kohta jo kolmatta päivää päässä!




Elokuvan jälkeen sain myös idean, että nyt just haluan ottaa vasempaan korvaan vielä korvisreijän. Siinä se nyt sitten on. Voin sanoa, että sattu hippasen (siis siihen nähden miten vähän se yleensä sattuu)...meni meinaan puoliksi rustoon. Kauneuden tähden on kuitenkin kärsittävä ja ohan se minun mielestä aika söppänän näkönen! Aamulla korva oli vähän arka, kun olin nukkunut koko yön vasemmalla kyljellä...Mietin tässä. että uskallanko ottaa kunnon rustokorua ollenkaan, kun niiden paraneminen saattaa kestää jopa vuoden. Täytyy vielä pohtia asiaa uudelleen. 









6 kommenttia:

  1. Vinkki rustokoruun; ÄLÄ OTA :D Mulla oli se korvis rustossa ainakin jonkun puolitoista vuotta, eikä se parantunut lainkaan. Loppuvaiheessa se turposi pikkurillin pään kokoiseksi ja poltti koko ajan ilman mitään ärsytystäkään, ni oli pakko ottaa poies :D Nyt korva on oikeen bueno! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut sä oot vähän tollanen muutenki XD :;D <3

      Poista
  2. Ensin se ralli soi päässä koko yön ja sitte ko sen on unohtanu, nii eiköhä vaa kaiken sen väsymyksen ja unettomuuden keskellä repeä äänekkäästi nauramaan sille jossain kaupan kassalla... no ei siinä, huippuleffa! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooh siis se on aivan kauheeta, ku repeilee sille julkisella paikalla ja kaikki vaan kattoo että mikä tolla on :;D Hyvä kuulla että on oo ainaut johon toi "paska" huumori uppoaa :D

      Poista
  3. hahhah toi luokkakokous oli kyl niin hyvä! :-D välillä itekki repeilen ittekseni ku miettii jotai siit leffast XD ei varmaan kyllä pysty enää macarenaa pokkana kuunteleen.. :-D

    VastaaPoista