torstai 5. maaliskuuta 2015

Banaanin suurkuluttaja!


Tunnettuna banaanin suurkuluttajana jaan teille lukijani mahtavan banaanilettu reseptin! Kyllä innostuin riehumaan keittiössä...Ainut syy siihen oli banaani!....ja tietysti jäätävä nälkä.
Banaani on aivan mahtava hedelmä! Voisin jopa väittää että se sopii melkeimpä mihin tahansa...Paitsi kalan kanssa (Ala-asteen aikaiset traumat).

Parhainta tässä reseptissä on se että se on niin simppeli! Tämän väsää myös todella nopeasti ja on siksi juuri täydellinen välipala! Ja eikä unohdeta sitä, että tää maistuu ihan taivaalliselta! 



BANAANILETUT

1 kypsä banaani 
2 kananmunaa
0,5 dl maitoa
1 rkl jauhoja
1 tl kanelisokeria
ripaus suolaa

paistamiseen öljyä tai voita

Pilko banaani pienemmiksi palasiksi kulhoon ja muussaa ne haarukan avulla tasaiseksi. Vaihtoehtoisesti voi tämän tehdä myös sauvasekoittimella, tai tehdä taikina suoraan tehosekoittimessa.  Sen jälkeen riko kanammunat joukkoon ja sekoita niin, että kanammunan rakenne rikkoutuu. Lisää senjälkeen muutkin aineet sekaan ja sekoita tasaiseksi.

Paista letut kuumalla pannulla joko voissa tai öljyssä. Itse tykkään kääntää letut vasta siinä vaiheessa, kun taikina on melkein kokonaan hyytynyt pinnalta. Silloin kääntäminen onnistuu ainakin hyvin! Tarjoile kuumat letut marjojen, jugurtin, hedelmien tai vaikka vaniljajäätelö kera! 
Itse laitoin tälläkertaa appelsiinia ja se sopi minusta ainakin kivasti lettujen kanssa! 






3 kommenttia:

  1. BANANAAAAAAAAAA O u O

    Ps; jos laiskuus yllättää, toi sama lettusysteemi toimii pelkästään yhellä banaanilla ja kahdella munalla ilman jauhoja tai mitään. Koska laiskuus on hyve :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Belo! :3
      juuh oon kuullu kans...mutta onko se sitten jo laiskuuden multihuipennus? :;D

      Poista