maanantai 4. elokuuta 2014

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani




Noniin! Nyt pääsen kirjoittamaan tätä postausta Tuuresta! Kuvan muokkaus otti yllättävän paljon aikaa ja energiaa....Käyn vähän hitaalla näin helteellä, mutta ei anneta sen häiritä ollenkaan! 

Olin innoissani siitä, että nään Tuure Kilpeläisen ja Kaihon karavaanin livenä sillä pidän todellapaljon heidän musiikistaan. Tuuren biiseissä on aina niin hyvät ja osuvat sanat, joten niitä on kiva kuunnella senkin takia. Mietitään nyt vaikka laulua hyvä paha ruma mies. Voisiko sanat sopia yhtään sen enempää totuuteen, kuin nuo sanat! Kaiken kaikkiaan avan mahtava biisi! Keikalla kuultiin myös Tuuren uutta materiaalia, joka kuulosti hyvältä! Taattua kilpeläistä siit tulossa...Sitä odotellessa! 

Tuure ja bändi oli aivan mahtava livenä. Musiikki kuulosti vielä paremmalta mitä levyltä ja he saivat yleisön otettua tosi hyvin mukaan! Eli todellakin suosittelen ja kehotan menemään katsomaan Tuurea ja kaihon karavaania livenä. Ja minä aijon todellakin mennä vielä joskus katsomaan heitä uudelleen, sitten kun sattuu sopiva tilaisuus siihen! 






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti