tiistai 2. kesäkuuta 2015

Olen Turkulainen!



Jeee! Tänään olen virallisesti toista päivää jo Turkulainen. Miten hianooo! Ei vaiskaan eih se oikeen muuttanut elämääni kovinkaan paljoa, koska olenhan täällä jo vuoden pyörinyt aika tiiviisti. Ainut muutos on nyt vain se, että papereissa lukee toinen  paikkakunta. 
Olen kyllä aina haaveillut, että haluan jossain vaiheessa elämääni asua Turussa. Silloin joskus kauan sitten tuo ajatus tuntui todella oudolta ja kaukaiselta. En siis osannut kuvitellakkaan, että asuisin Turussa jo tässä iässä, mutta tämähän on aivan mahtava käänne elämässä! Aina ei voi tietää minne elämmän tuulet ihmistä johdattaa. Elämä on yllätyksiä täynnä. Nautitaan siis siitä. 


Tämän postauksen luontokuvat ovat otettu Hirvensalossa. Kuvassa oleva pihamaa, puut ja kukat ovat kartanon pihasta, jossa myös Hovimäki sarja (Voih että miten rakastankaan kyseistä sarjaa.) on kuvattu. Kävimme äitini kanssa ajelemassa sunnuntaina Hirvensalon lenkin koska äitini ei ole koskaan siellä käynyt. Oi miten mukavaa oli körötellä kauniilla säällä pientä mutkaista tietä pitkin. Välillä pysähdyimme ottamaan kuvia ja katselamaan maisemia. Reissun päätteeksi piipahdimme vielä kahvilassa kahvilla. Oikeen mukava ja leppoinen sunnintai päivä siis kaiken kaikkiaan! 



Tähän väliin pakollista iskelmämusiikin mainostamista! Sillä Taikakuulta on julkaistu taas aivan mahtava uuden biisin! Laulu on nimeltään alle metrin päässä.  Kappaleen on sanoittanut ja säveltänyt Petri Munck. Lisää tietoa biisistä voit lukea iskelmän uutisesta, josta pääset painamalla tästä. Laulun voit kuunnella myös painamalla biisin nime tai samasta linkistä, jossa uutinen on. Kuunnelkaa ihmeessä! Suosittelen. 



Kuvatunnelmia vielä muuttopäivältä! Tuli siis muutettua oikeen turvallisesti. Mokkamasterinikin tarvitsi pitkäksi matkaksi oman istuimen ja turvavyön! Ettei vain sattuisi mitään ;) 



1 kommentti:

  1. Hienoja Kuvia Tykkään Itsekkin HOVIMÄKI TV SARJASTA MULL ON NE Kaikki dvdllä ja Äidin ja Iskän Tykönäkin on joitakin tvstä tallennettuja jaksoja Maisemat ovat tuolla Hirvensalossa Kyllä Upeat

    VastaaPoista