keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Pääsiäishumpat V2


Pääsiäisenä tuli taas käytyä keikalla. Sunnuntaina suunnattiin kavereiden kanssa Harjavaltaan V2:lle. Esiintymässä tällä kertaa oli Hurma ja Neljänsuora. Nyt sattui oikeen olemaan kamerakin mukana Neljänsuoran keikalla, joten keikkakuvia heistä. 

Neljänsuoraa oli taas ihan jäätävän kiva kuvata, sillä lavalla tapahtuu yhtä sun toista koko ajan. Heille oli myös tullut uusia valoja ja ne näyttävät todella kivoilta joissakin kuvissa. Musiikki oli hyvää ja uusia kappaleita kuultiin taas. 

Hurmaa tuli tällä kertaa kuvattua vähemmän. mutta en usko, että se haittaa. Koska olenhan minä kuvannut heitä niin paljon! Ensi kerralla sitten varmaan taas enemmän heistä kuvia. Paitsi jos tanssijalkaa vipattaa niin ettei kerkeä kameran takana olla. Tai minulla on kamera jäänyt taas kotiin...on niitäkin keikkoja nähty.

Ilta oli aivan huippu kiva ja tanssittuakin tuli aika paljon! Naurettua tuli kyllä taas aivan jäätävästi...Kuorolaulantaakin harrastettiin automatkalla! Kaiken kaikkiaan oli mahtavat pääsiäishumpat! Kiitos siis osallistuneille ;) 














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti