maanantai 1. joulukuuta 2014

LINTUKOTO


Sunnuntaina päätin vierailla Lauri Tähkän Lintukodossa Turun kekskustassa. Sunnuntai oli hyvä päivä käydä siellä, sillä sain viikolla kuulla, että Kyösti Mäkimattila olisi siellä Sunnuntaina klo: 13.00-15.00 välisenä aikana jakamassa nimmareita ja juttelemassa ihmisten kanssa. 

Lintukotoon sisään astuessani rakastuin heti tuohon pieneen tunnelmalliseen tilaan. Taustalla soi Kyöstin joululevy Joulumuistoni. Paikka tuntui todella satumaisen ihanalta! Liikkeessä oli mitä ihanampia kynttilöitä, astioita, verhoja, kortteja, vinyylilevykalentereita ja paljon muuta. Olisin halunut saada ne kaikki itselleni...mutta opiskelijan rahoilla ei kaikkea aina voi ostaa. Tila oli siis pieni ja luulisikin, että sen olisi nopeasti läpi katsastanut. Kuitenkin, joka katselukerralla huomasin joitakin uusia ihania tuotteta, joita en ollut ensimmäisellä kerralla huomannut. Siellä kului kyllä aika siivillä hiplatessa ihania verjoha ja kortteja. Mukaan itselle sieltä tarttui tuo vinyylilevykalenteri...Olinhan jo käsityömessuilla hiplaullut vastaavaa ja himoinnut sellaista. Onneksi en sitäs sieltä ostanut, koska hinnassa oli kuitenkin eroa. 

Suosittelen todella lämpimästi piipahtamaan tuossa tunnelmallisessa pienessä putiikissa, jos Turun keskustan suunnilla pyörii! On se minun mielestäni ainakin sen arvoinen. Niin söpön ja sympaattisen näköinen paikka ulkoakin päin.








KUVA:AURAVIIHDE 



KUVA:AURAVIIHDE





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti