tiistai 1. heinäkuuta 2014

Hurma - Kisaranta 27.6.2014


Ja jälleen löysin itseni Hurman keikalta! En ymmärrä miten aina näin pääsee käymään....Noissa pojissa on jotain vetoa :D Keikalle tuli kuitenkin lähdetty äitini ja äitini kaverin kanssa.  Paikanpäälle saapui myös meidän ryhmärämä (tompsa, janna, jenni) yksi kyllä joukosta harmi kyllä puuttui....Mutta  sikamaisen hauskaa meillä oli jälleen kerran!  Taih no meillähän on aina hauskaa. 

Hurman parina oli A.Aallon rytmiorkesteri, joka soitti musiikkia niin kovaa, että päämeinasi haljeta...Joten en sitä sisällä ollut kauheasti kuuntelemassa enkä kuvaamassa..Parhaimmat biisit käytiin tanssimassaa ja katsomassa. Valotkin Aallolla oli mitä oli, joten kuvatkin ovat sen mukaisi. Luulen kyllä että sieltä pari hassua kuvaa voisi pelastaa, jotka voisi tännekkin tunke?

Huomatkaa muuten, että Harri on käynyt parturissa! Nyt on oikeen asiallinen tukka! Kelpaa kuviakin ottaa, kun on siisti fleda miehellä! :D

Nauttikaa jälleen kerran Hurma kuvistani! Toivottavasti pidätte! Sillä todella pinan taas lisää Hurma kuvaa ;) 

























Tähään loppuun vielä parisen biisi keikoilta! 




Viimeisin biisi on sitten iltalauluksi! Yksinäinen paimen...ei ole mitään muuta niin kaunista kuin tämä biisi Hurman vetämänä. Voisin kuunnella tätä ikuisuuden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti