maanantai 18. toukokuuta 2015

Elämän tuulet heittelee

Tuossa viime viikolla juttelin äitini kanssa, että voiko hän kuvitella sitä, että enää vuosi niin minä olen virallisesti Graafinen suunnittelija. Ja sitä että vuoden päästä pitää sitten alkaa hoitamaan muutto rumbaa Turkuun.
Tästä keskustelusta ei mennyt kuin kaksi päivää, kun tajusin että miksi ihmeessä pidän kämppää Nakkilassa, kun kolmos vuonna ei paljoa koululla olla?  Muutenkin kun vietän kaiken vapaa-aikani Turussa. Siitä se ajatus sitten lähti ja viikko sitten soitin vuokraisännälle ja irtisanoin vuokrasopimukseni. Jotenkin se tuntui todella vapauttavalta! Olen myös todella kauvan jo halunnutkin muuttaa Turkuun!  Kolmos vuotena sitten vain menee vähän enemmän aikaa koulumatkoihin, mutta uskon sen olevan sen arvoista.
Tässä nyt sitten tulee taas sellainen muutosten aika. Toivottavasti muutto sujuisi suuremmitta ongelmitta. Tällä hetkellä asiat ainakin ovat järjestyksessä, ja tavaroitakin on jo jonkin verran pakattuna.

Tässä pakatessa ja kaappeja siistiessä huomasin, että miten paljon turhaa rojua ja ryjää voi jopa kahdessa vuodessa niinkin pieneen yksiöön kertyä yhdeltä ihmiseltä. Paljon lähti vaatteita ja ylimääräistä ryjää kiertoon. Kyllä sitä pärjää varmasti vähemmälläkin vaatemäärällä.

Tässä alkaa jo koulukin käydä vahiin ja kesäloma häämöttämään edessä! Vapaus siis koittaa jo pian. Olisin kyllä jo nyt ihan valmis lähtemään kesälomalle, mutta vielä pitää malttaa odottaa ja jatkaa työssäoppiminen koululla kunnialla loppuun.

Tässä olen myös ketinnyt aikani kuluksi rustaillut jotain omaa settiä illustratorilla ja tuollainen pinkkin parrakas hörhökallo sieltä sitten syntyi. En oiken tiedä mistä tämäkin idea oiken tuli. We heart it sivua selatessa tälläinenki tuli mieleen…. Kuva ei kyllä liity mitenkään postaukseen, mutta se on jotenkin minusta kiva ja halusin jakaa sen teille tässä seka sikiö postauksessani! :D
Ihan perinteisestikkin on tullut taas vaihteeksi piirrettyä ja kalloiaiheessa pysyin siinäkin.

INSTAGRAMISSA


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti