tiistai 26. toukokuuta 2015

Hirvensuuli ja Myrskytuuli

  
"Amun autius jää, Ikävän haavaa viilentään, sun mentyään jään mä sitä peittämään, en olla saa, ei en se olla saa, jolle sun sielusi, liekki roihuaa, en olla saa, ei, en olla se saa, vaikk toivon sydämemme, ne polttais toisiaan"


Jeij! Pääsin taas piiiiiiiitkästä aikaa katsomaan Myrskytuulta! Paikkana tällä kertaa toimi Huittisten Hirvensuuli, jossa en ole koskaan aikaisemmin käynyt. Ikävikseni minun täytyy kertoa, että paikalla ei juurikaan ihmisiä ollu ja se on todella sääli. Sillä paikalla on aivan mahtavat puitteet ja hienot rakennukset. Huhut siis pitivät paikkaansa, siitä ettei siellä ihmisiä paljon käy. Keskiviikot ovat kuulemma sitten hieman tuottoisampia kuin lauantai illat. Toivottavasti ihmiset nyt löytäisivät tämänkin paikan, jotta ei tarvitsisi luopua taas yhdestä hienosta tanssipaikasta. 

Setteihin oli tullut uusia biisejä sitten viime näkemän. Sillanpäältä oli otettu kaksi biisiä listaan: en se olla saa ja kaunis ikävä.  Olihan siellä vielä muitakin biisejä, jotka olivat uusia ainakin minulle, mutta en nyt muista niitä kaikkia... Pitää pistää sitten ensi perjantaina oikeen ylös biisejä, kun heidät näkee taas Uittamolla. 

Ja Uittamosta puheen ollen vielä ehdit osallistumaan kilpailuun, jossa voit voittaa liput kahdelle  Uittamolle pe 29.6.2015(Esiintymässä silloin Myrskytuuli!)  ja Myrskytuulen levyn Sirpale Onnea. Joten kipin kapin osallistumaan! Kilpailuun pääset osallistumaan tästä! 












"Läskibasisti" ;) :;D 



Vellulla taas niin söppänä ilme! <3 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti